Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 10, 2014

Rindu Serindu2 Nya !

Bila ADIK tanya : Ummi tak rindu ker kat BLOG ?
Jawabnya, : mestilah rindu serindu2nyaaaaaaaaaaaaaa...
Abis nak wat camner, masa nan hado ADIK ooi !
Mesti ramai yang rindukan ADIK juga kan...
Tepek sikit gambar ADIK waktu menang hadiah UTAMA
Pertandingan mewarna KUMTUM beberapa bulan lepas
Kalau dah menang, Memang masyuklah ADIK waktu ini khens.....


Hehehe ... ADIK pun dah berisi sikit sekarang ni
Bila KA tegur cepat je jawab dier ..
ADIK :  Apa nak susah2, kalau nak kurus cepat Ummi pun boleh !
KA : Macam mana tu ADIK !
ADIK :  Gunalah produk macam dalam TV tu...Terrrlaajak lariss !! (dalam gaya yang kelakar)
ADIK, ADIK.....
Walau masih tetap dengan minat2 arts dier ni
Pelajaran tetap ADIK utamakan
ADIK masih tetap dapat No. 1 Dalam darjah 2 keseluruhan di Sekolah Pagi
Dan No. 3 pulak keseluruhan darjah 2 di Kelas Agama Petang
AGAIN... sebagai parents kita doakan terus kejayaan anak2 kita !
ANGAH pulak tengah sibuk study untuk ujian gerak gempur
Sampailah Oktober nanti untuk Ujian PT3
ALONG masih dapat meneruskan kehidupan di asrama macam biasa
Dan KA, even rindu giler pada kawan2 blogger semua
Tapi tengah busy giler dengan kerja2
Maaf sangat2 x berkesempatan menjenguk blog kawan2
Walau kadang2 KA curi2 baca bila ada masa sedikit...
In Shaa Allah ada masa KA curi2 terjah blog uols yer !
Oppss... My Boss dah calling2 tu.....
Ok Boss, I'm coming ! & AGAIN...

25 comments:

Mummydearie said...

Of course rindu kat KA. Terasa ketiadaannya tapi nak buat camna. Dah ada hal yang tak boleh dielakkan takkan nak paksa-paksa orang update blog pulak :)

Adik memang dah chubby sikit tapi maintained comel. So, tak payah kurus ikut nasihat Ummi ya, Adik. Kalau nak guna terlajak laris pun, tengoklah dulu kelayakan umur tu. Hahaha...

Hopefully KA akan kembali aktif berblog semula lepas ni.

P.S. Thanks for the card. Tak dan nak masuk blog dah habis raya :)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, semoga adik terus berjaya...yer nampak adik dah berisi sikit dah...

Siti Rohaida Yusof said...

lama tak dengar cerita adik..

AnneRaini said...

lama tak dgr celoteh2 adik...bijak adik ni kan...

Knor said...

rindu juga ..terutama pada adik tu..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Lama tak tengok adik.. Menang hadiah tu yea. Tahniah adik.

Acik Erna said...

tahniah adik..terubat rindu dengan adik dan KA

paridah said...

wah adik semakin montel ya...jgn terlajak montel sbb belum tau terlajak laris menguruskannya..hih..hih...gurau jer adik comel...

Nurzakiah Hanum said...

rinduuuuuuuuuuuu

❤Kamsiah❤ said...

tak apa la KA...walaupun tak dapat bw..tetap ingat pada kawan2,kan...
tahniah utk adik comel..

aTieYusof Family said...

Rindu KA jugak.. tercari2 sbnrnya.. hehe..apa pun dahulukan yg penting.. BW bila ada masa free boleh lah.. :)
Tahniah Adik.. pandai mewarna ye..akademik pun nmpk bijak tu..Alhamdulillah..

Ibu Lala said...

Rindu kat KA jugak. Cam by yg sy tertinggal citer akk. Sy pun dh jarang blogging. X sempat

Khai♥Rin : anies said...

sy nyanyi lagu spoon bleh?? ;-)

Nurfaezah Abdullah said...

selesaikan yg utama dulu kak hehe

Lelaki Ini said...

waaaa.. dh lama xberblogging jugak!
dah lama xnampak adik...

asyifa mustaffa said...

Tahniah Adik....!
Buzy sngat2 nmpk gayanya KA ni...huhuhu...

eMMe said...

bam bamnye adik... sihat selalu hendaknya.. mesti la terasa ketiadaan KA, tapi yg penting KA sempat juga update kan..kan.. ke ni autopublish, takpe, RINDU 200% kat KA juge...~

Tihara said...

apa khabar KA
lama tak bw sini baca kisah adik :)

LydSunshine said...

mmg kalo lama tak update blog, akan rasa rindu sgt. KA cemana plak bleh jadi terlajak bz skrg? ada projek baru ke?

hebat la adik bleh menang pertandingan mewarna. cantik hasil warnaan adik tu.

Fiza Rahman said...

Rindu ngan kisah adik. Adik dah nampak tembam. Tapi comel. Tahniah adik. Teruskan kecemerlangan yerp.

Eye_nee said...

BZ sgt nmpaknya geng...moga masih punya ruang tuk menulis yer KA...pipi adik dah tembam tu..tahniah adik cantik adik mewarna...

Nastyna said...

Kami pun rindu KA. rindu korang semua, Adik dah tembam, btw tahniah.

nurbijen said...

Gitu lah kan... bila tinggal blog lama2, pasti rindu bertandang utk berblog... Take your time KA..
Tahniah buat Adik... Pandai dia mewarna...

Siti Fatimah said...

Hilang jap rindu kat adik tengok entry ni

Syazana Zainn said...

dah lama tak nampak majalah kuntum haha

dulu waktu sekolah rendah mmg beli majalah ni hiks :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...