Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 29, 2014

Kate Middleton's Stunning 2nd Pregnancy Style !

On her 2nd & 3rd appearance...
12 -14 weeks dah, tapi masih tak nampak pun baby bumpnyer !
Simple with her own style .....

@ The Wildlife Photographer of The Year 2014 Awards Ceremony

@ Action on Addiction Gala Event
CREDIT PHOTOS HERE - Auto Publish N3

22 comments:

Aisy Nasiha said...

Sentiasa lawa dia ni.. mmg nampak elegen

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer dia!

Nieyl said...

KA mmg minat Kate Middleton's ek?
Singgah pagi..

Rinna said...

Cantik dan menawan..

Cikgu Ma said...

waahh..bestnya preggy 2nd baby

UmmuAidan-Arissa said...

ttp elegant lah dia nie wpun peknen pun..:)

sud@is said...

cantik bergaya, memang cantik

Mummydearie said...

Tak nampak macam pregnant pun. Nampak macam anak dara adalah...

orked violet @ SYA said...

haa?? pregnant lg ke kate nih? br taw! hehehe

Ema Johari said...

sorok manalah perut dia ni....hehehe

Khai♥Rin : anies said...

stunning!!!

nohas said...

suka tengok Kate Middleton..sentiasa elegan..mcm the late Princess Diana juga, born to be a princess..

Jazz Lover said...

Cantiklah si Kate nie. Saya suka muka dye. Nampak peramah. Lepas tu, rambut dye. OMG. Cantik sangat.

Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sentiasa menjadi perhatian kate ni..

ietams said...

eee KAte ni...
ngandung ke tak ngandung ke..
cantikkk aje.....

Maria Firdz said...

Wah.. Dh ank kedua...

acik idah said...

mula2 ingatkan patung lilin tadi... memang cantik la kate nie...

anajingga said...

she's so beautiful, mengingatkan kembali zaman kegemilangan era Lady Diana.. :)

Mrs Velentine said...

dia peknen dah berapa bulan kak..tak nampak perutnya

eMMe said...

tak jemu memandang dia kan KA...

hainom OKje said...

dahlah mmg cantik tambah jadi bini Raja....emmm bertambah tambah cantiknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...