Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 29, 2014

Kek Edisi ThrowBack... !

Bukan minta untuk diraikan 
Bukan jua meminta jamuan atau lazatnyer hidangan
Tapi sebenarnya cukup hanya ingatan
Yang kami OCTOBERIAN mahukan
Tapi bila dah belanja itu dan ini, alhamdulillah aje lah kan !
Berthrowback pics cake sempena celebration
My Birthday, My Nephew & My Niece born in the same month....

 TQ SO MUCH PADA SEMUA AHLI KELUARGA YANG MERAIKAN !
Pic2 makanan lain X perlulah nak dikomgsikan
Nanti jatuh riak pulak jadinyer kan .......

AUTO PUBLISH N3

17 comments:

adyna AB said...

Happy birthday KA ;)

Belog Santai said...

Happy belated Bezday KA..Semoga pertambahan usia diberkati Allah...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah seronoknya ada yang raikan haril lahir KA. Selamat Hari Lahir KA. Semoga sentiasa sihat dan ceria. :-)

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya kek

Kakzakie said...

Semoga doa-doa buat semua yg diraikan diterima Allah..

Cantik kek:)

idzwa kamaruddin said...

sedap nyerrr ;)

Rinna said...

Epy Belated Besday KA.. nyummy tgk kek tuh.. :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

happy birthday sis n family yg mnyambutnya... moga diberi kesihatan yang baik...n may Allah bless u always..aminnn..
p/s:sedapnya kak 2.. yum!

Mummydearie said...

Don't tell me Angah yang buat kek. Bertambah cemburu pulak kat budak 15 tahun ni nanti. Hahaha....

Saya pun memang takda celebration happy2 birthdaylah, KA lepas ni. HD tak bagi. Setakat makan-makan anak beranak ajelah nampaknya.

Khai♥Rin : anies said...

ada lg x kak? ;-)

Gee Lion said...

macam kami sekeluarga juga, 5 orang sambut hari jadi dlm bulan yg sama. so selalu buat jamuan makan beramai2.. decemberian gang.. hehe.. btw, selamat hari jadi KA and the others too =)

Ema Johari said...

oh akak pun oktober jugak yer...happy belated birthday akak.

ietams said...

sedapnyaaa nampak kek tu..
epi belated besday KA

Maria Firdz said...

Adeh... Sedap pula tgk...

Mrs Velentine said...

wah kek nampak sedap kak ka.hpy belated birthday kak...klik nuff 1

eMMe said...

hepi belated bufday KA.. sori bg ucapan je.. tak sempat nak beli present, saya kirimkan doa, moga KA sentiasa diberikan kesihatan yg baik, murah rezeki dan diberikan kasih sayang serta kebahagiaan dlm keluarga, sahabat, dan saudara...

hainom OKje said...

Happy Bezday buat KA dan buat Octoberian sekali lagi

Makanan apalah agaknya tu KA sampai boleh jatuh riak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...