Tabung Masa Depan ...

Sunday, October 12, 2014

Mekap Mata Ikut Zodiak Kita ??


Menarik ni, and boleh dipraktikkan juga, but for KA yang berzodiak scorpio ni
KA lebih suka warna2 alam ler... acaner tu 
Kalau ANGAH Tu, masuk sangatlah dengan color purple tu .....

 
 " Artist Slaughterose created this cool zodiac eye chart, with makeup and eye shapes 
for each of the 12 signs. Libra is based on her own eyes, but all the drawings are based 
on traits and colors traditionally associated with each individual sign. Does your sign's 
 drawing match your eye shape? And would you wear the same shadow and liner shades 
featured in her colorful piece? "

 Zodiac Eye-Chart by Slaughterose

9 comments:

Belog Santai said...

Salam hujung minggu KA..

Wah kita scorpio tapi selalu jadi sagi...kena tukarlah lepas ni..he..he

Belog Santai said...

RHB for KA..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

mana satu nak pelih ni yea? Kena tengok zodiak juga.

Gee Lion said...

saya suka bentuk sagi tu, but not the color.... hurmmm too much..

Nastyna said...

uishh gothic lak zodiac saya hehehe tp saya suka gak buh celak kadang2, lagu tu la jadinya nnt hahaha.

nOe suhaimi said...

noe cancer...biru2 muda gitu...tapi noe lebih suka yg mcm virgo tu :)

Tihara said...

saya suka biru
ihiks ^_^

eMMe said...

Kene la dgn zodiac eye chart tu, mata cancer mmg suke color black, natural kan, heeee~

Mummydearie said...

Hah, saya kena pakai warna biru. Sungguh ku tak sukalah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...