Tabung Masa Depan ...

Friday, October 31, 2014

Nasib 3 Blogger, Bila KA Jadi English Teacher !

KA kan dah warning awal2, jangan buat KA marah or geram
Mulalah, my english jadi mabeles giler secara tiba2
Ingat tak N3 KA semalam, memang N3 main type je & bahasa pun entah hapa2
Entah betul entahkan tidak, lepas tu tepek gambar si KM sekeping dua, terus je publish
Lepas dah publish, baru lah nak hegeh2 baca N3 Tu semula !  Dan bila perasan ada error2
Baru lah nak tepuk dahi sendiri sambil sebut OH MY ENGLISH.... hehehe

Anyway,  I've choose the best 3 comments for this N3
With good grammer and english ( Walla dah ala2 teacher ler pulak KA ni !)
 Even commentnyer very short but padat ( Yelah tu Cikgu ! )
Likes no common spelling errors and grammatical mistakes in English (Hebat tu Cikgu KA !)
Even ada added BM sekali  (Yang itu Cikgu KA  takde tolak markah yer, dun worry !) 
Ala, KA dah biasa dipanggil Cikgu2 ni (pun x tau kenapa ! He He He)
But seriously uols kena follow & baca blog mereka bertiga ini
Kalau tak berkesempatan untuk kenal2 mereka lagi..
Antara best blogger amongst the best yang KA kenal 
Yang itu KA sangat2 pasti ! 
& buat mereka bertiga ini TQ berkomen di blog KA ni, sangat2 KA hargai...
  
 KAK ZAKIE @

 MD @

 DR. @

 

For KA "  There are some people in the world that are just plain annoying "

23 comments:

Mummydearie said...

Opocots! Dapat top three! Ahaks, itu Kak Ton baru sikit-sikit speaking london bridge is falling down.

TQ KA for this. Dapat masuk kelas OME dgn Cikgu KA pun jadilah. Tapi kena warning siap-siap. Murid yang ini memang tak reti bahasa ye, cikgu!

suri said...

maknya tak tau english tapi suka cakap english gak dekat dalam entri blog ini..

oh english..

Yana Yani said...

saya follow sini ye #1021
Diari Seorang Mama

orked violet @ SYA said...

hahahaha

xtaw lak kene skiping kt blog KA. hahahaha. cikgu KA sangattt

❤Kamsiah❤ said...

saya ada masalah internet..alhamdulillah hari ni dah ok slps seminngu report..:)

nampaknya byk entri yg terlepas..kena u-turn ni hehe

Kakzakie said...

Heee... masuk list sebab komen guna english. Kakak biasa kalau N3 english memang kakak akan komen in english KA. Tak ada istimewanya pun

Apa pun terima kasih dari kakak (tutup muka malu hihi...)

hajar said...

Oh my english pun selalu tunggang langgang

aryan azra said...

saya ni tak pandai nak speaking london...

Kakak Norihan said...

tahniah pd KA kerana ber oh your english...

Farah Waheda Wahid said...

but i agree with daddy ziyad, there are some people in this world just plain annoying no matter what...he he he...

LydSunshine said...

betul2. 3-3 blog best.

Gee Lion said...

ada je perangai sesetengah manusia ni yg sengal. tapi nak buat macam mana, inilah hidup namanya. ada rencahnya.. ada rempahnya.. ^_^

hamboi sepeking london nampak masing2.. tergeliat lidah ni nak mnyebut2nya haaa..

Hamidi SP said...

Oo mai inglis..

Nazayiena Ayiena said...

OME,semuanya boleh speking london....

Iryns Ahmad said...

tompang senyum...hehe..seronok bc entry akk ni nasib 3 blogger.. :)

paridah said...

hahaha...xperlulah annoyed sgt dik KA kita ni manusia biasa jer...

paridah said...

hahaha...xperlulah annoyed sgt dik KA kita ni manusia biasa jer...

Chic Na said...

oh my english ye kak.. hihi..

ANIM said...

alamak....terlepas peluanglah KA..hihi

intanfirdaus247 said...

oh my english!hiii

Bunda a.k.a KN said...

Hohi...tersenyum je bunda baca...

nurbijen said...

Hahaha, geram punya pasal... syok juga sekali sekala lepas geram dalam english.... Ala,mind all the errors... yang penting maksudnya sampai :)

Saya pun selalu jer terjah blog MD dan kak Zakie... mmg blog mereka meletop!

aishah nin said...

Alaaa! Melepas sudah KA. Happy baca N3 awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...