Tabung Masa Depan ...

Monday, October 20, 2014

Rezeki Sepuluh CPUV Di Bulan 10 Ini

Hari tu, lama jugak KA menyepi dek kerana kebusyan
& Lama jugaklah tak tengok2 pun cerita En Nuffnang
Alih2 bila check rupa2nya semasa menyepi tu pun
Bertengkek2 CPUV yang KA dapat
Paling havoc bulan ni ha sampai 10 CPUV yang diberi .....
 
Syukur atas rezeki ini & sekali lagi
TQ EN NUFFNANG
Dan paling berterima kasih pada semua yang masih sudi bertandang ke sini
& sudi pulak clik2 lagi !

" Sesungguhnya rezeki dari Allah swt tu datang dalam pelbagai bentuk kan ! "

34 comments:

Nieyl said...

wah..10..rezeki...

Zaza Abdul Latif said...

banyaknya.. murah rezeki KA..
nanti dah redeem boleh belanja I teh tarik :))

Nurzakiah Hanum said...

ALHAMDULLILAH

❤Kamsiah❤ said...

saya ada 18 cpuv yg dok on...
memang bulan ni nuff betul2 baik hati..:)

eMMe said...

sronoknye KA... huhuu.. tumpang gembira awak KA...

Z@i Z@mR33 said...

Alhamdulillah...rezeki tu

x penah dpt byk cmtu lg :)

Mrs Velentine said...

tahniah banyak tue

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

Daddy Ziyyad said...

rezeki!! alhamdullilah..

Mmg lately Nuffnang tgh bermurah hati...CPUV saya pun banyak...selalu satu dua aje ;P

Khai♥Rin : anies said...

tahniah!! lebat tuuu

Cikgu Ma said...

tahniah kak...masyuk... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah KA. Banyak dapat tu. Teruskan usaha :-)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah kak. Rezeki ☺

faraherda.razalan said...

Wah! Rezeki tu KA! Moga bernaak-pinak BE tu. Heheheh!

nohas said...

rezeki bulan October..ramai blogger dapat banyak bulan ni..

Kakak Norihan said...

wow banyaknya..
nak intai kita punya plk...

Tihara said...

Alhamdulillah, murah rezeki KA
dan anak-anak comel :)

Belog Santai said...

Alhamdulillah..tahniah KA..meriah gitu...

Belog Santai said...

Sunsilk untuk KA..

Chekgu Azrine said...

Tahniah KA...banyakla duit tabung KA..heehe

Ema Johari said...

Alhamdulillah, murah rezeki KA ni..

mummY daniSha said...

alhamdulillah...rezki =)

Puan Kutu said...

oktober mmg bulan rezeki nuffnang kot KA..ramai yg update dengan cpuv masing2..sy yg suam2 kuku ni pun ada 5 running..:)

Alhamdulilah

sud@is said...

syukran rezeki oktober, kita ciput ja....

LydSunshine said...

mmg meriah nuffnang bulan 10 ni kan KA.

Mummydearie said...

Alhamdulillah, rezeki namanya tu, KA. Tapi saya ada terbaca juga yang katanya ni masalah teknikal. Nampak tak iklan tu sampai double adakalanya triple pulak!

Myra Jay said...

Samala kita berderet BE, tapi amoun ciput je.. Alhamdulillah ada dari tiada, kan?

Apapun tahniah ye :D

Noor said...

wahh..Alhamdulilah.,.rzki bln ni..

ANIM said...

tahniah KA..walaupun lama menyepikan
bulan 10 memang rezeki nuffnangers...
saya pun selalu lekat sikit, alhamdulillah kali ni lebih jari 10..

lizz said...

Tahniah ka..banyak jugak tu..

mama maman aka yana said...

tumpang happy buat KA.. ;)

Qaseh Vee said...

alhamdulillah . semoga rezeki terus melimpah ...

Gee Lion said...

alhamdulillah, rezeki KA..
bulan 10 ni memang banyak baca update dari blogger lain tentang CPUV ni.. ^^

suri said...

tahniah KA..

amboi......

sb dapat banyak nugg baru masuk..kasi kampen dan juga iklan jepun tu..aik bila saya nak dapat lagi ini uh..uhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...