Tabung Masa Depan ...

Friday, November 07, 2014

Jumaat Yang Indah Seindah Lukisan Adik !

Maaflah, dah petang baru dapat bercerita
Hari ini memang sangat2 lah busy
Dari awal pagi dah keluar bersama En Hubby
Ke Hari Bicara Akademik Sekolah Along
Dalam hujan2 pagi sampailah jugalah kami 
Alhamdulillah, seindah hujan rahmat di pagi Jumaat
Begitulah juga keputusan result exam Along untuk semester ini
Sikit lagi nak capai 4 flat
Takpelah Along banyak lagi masa untuk perbaiki dan tingkatkan usaha lagi !
Yang penting kena teruskan kecemerlangan tanpa henti ..
Yakin boleh, pasti boleh kan Along....

Itu cerita Along
Adik pulak sementara tunggu result exam sekolah
Sempat jugalah melukis bagai ni macam biasa
Siap bagi kat KA sambil kata 
ADIK :  Ummi cantik tak Adik lukis ni !
KA :  Ermm oklah ...
ADIK :  Adik suka sangat tau lukisan ni...
KA :  Kenapa pulak ?
ADIK :  Sebab rupa dier ada iras2 ana muslim..
KA :  Pulak dah !
ADIK :: Yelah,  Adik nak potong dan tampal depan buku catatan Adik lah !
Eh....Ummi nak letak dalam blog tak ????
Layan tengok ajelah yer !

27 comments:

Yana Yani said...

cantiknya lukisan dia
memang ada iras ana muslimlah =)

adyna AB said...

Dah makin cantik adik melukis , kt chemor ni mendung je

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik lukisan adik. pandai adik melukis.

nohas said...

pilihan warna yg cantik..

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh.. tahniah along... tingkatkan usaha lg...

a'ah la ada iras2 ana muslim.. comel

zazanizam said...

alaaa comey je. sampaikan salam pada adik ye KA :)

Myra Jay said...

A'a memang ada iras2 Ana Muslim..
Peminat Ana Muslim ye adik..hehee

Tihara said...

cantik lukisan adik
memang ada talent jadi artist :)

Nazayiena Ayiena said...

Pandai adik melukis,cantik lukisannya.

paridah said...

tahniah along pandainya....sebenarnya pelukis akan menyalin wajahnya sendiri dlm lukisannya...wajah adiklah yg comel tu...

paridah said...

tahniah along pandainya....sebenarnya pelukis akan menyalin wajahnya sendiri dlm lukisannya...wajah adiklah yg comel tu...

Ira said...

Cantik nya lukisan adik.. :)
Haruslah letak dlm blog kan ummi?.. Hehe..

Gee Lion said...

kembar ana muslim kot.. hehe.. lama2 melukis tu inshaAllah jadi muka ana muslim betul.. ^_^

Puan Kutu said...

tahniah buat along dpt result cemerlang..

adik pun makin teserlah bakat artist dia..cantik lukisan..mmg betullah kata adik dah macam ana muslim..klu lebih digilap lagi mesti tambah perfect lukisannya

nini said...

comelnya lukisan adikkkk

Kakak Norihan said...

tahniah along

sikit lgi tu.. dh bgus dh tu
bijaklh anak KA

Kakak Norihan said...

lukisan tu cantik.. pndai adik

Ibu Lala said...

Cantik. Pandai adik lukis.

ANIM said...

ni namanya bakat semulajadi kan adik:-))

mummY daniSha said...

cantek..berbakat ni huhu

mummY daniSha said...

cantek..berbakat ni huhu

hainom OKje said...

Tahniah buat Along.... cemerlang sangat dah tu KA...
Adik sebok dengan lukisan dialah yer hihi

LYAfrina said...

comey

Kira Sakura said...

cantik adik lukis. sungguh!!!

tahniah along, moga lepas ni makin banyak kejayaan mengiringi amin

Fiza Rahman said...

Ha'ah...ada iras ana muslim. Pandai adik lukis.

aryan azra said...

tahniah utk along..untuk adik pulak..adik memang berbakat,teruskan melukis ye,canti sangat lukisan tu

Mummydearie said...

Cantik dah tu lukisan Adik. Dah memang macam Ana Muslim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...