Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 12, 2014

Latest Photos Of Kate Middleton On Her 2nd Pregnancy !

Pregnant Kate Middleton & Prince William Celebrate Pembroke Refinery's
50th Anniversary

 


Pregnant Kate Middleton Takes a Moment of Silence to Remember Fallen 
Servicemen & Women
HERE TOO , TQ - AUTO PUBLISH N3

27 comments:

paridah said...

SALAM PAGI WAH PUTRI INGGERIS NI SEMAKIN CANTIK N BERISI...MAKLUM BERBADAN DUA LAGI...

Farah Waheda Wahid said...

Lama tak ikut perkembangan Kate, wahhh dah 2nd pregnancy, happy for them...

Najib Ariyan said...

lama lah nak menunggu anak diorang naik tahta kan... lama lagi nampaknya Queen Eli pegang tahta tu... kalau lah warisan tahta menetapkan satu2 jangka waktu mesti dah ramai raja dan ratu england

najah salwa said...

Cantik btol Kate ni...she's truly a princess 😁😃

Shark Kay said...

tetap bergaya tetap anggun

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer dia!

eima said...

uik ngandung lagi ek ... wahhhhh

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya dia

Kakzakie said...

Aura dirajanya terserlah dlm keayuan dan kelembutannya.

eMMe said...

kalo kate senyum, cantik n manis je, suke tgk...~

Fiza Rahman said...

Maintain comel even pregnant.

orked violet @ SYA said...

suke die sbb die cantik+pandai.

pastu tinggi gile. tringat yg die visit msia pastu bdiri sebelah menteri2 kemaen tnggi si Kate nih

suri said...

dia cantik dan pandai jaga badan dan ratu setiap hati rakyatnya

eita said...

best nyer mengandung lagi...kite bile pun tak tahu lah

Ira said...

Anggun je kate ni :)

aryan azra said...

cantik

ArELeEz said...

owh.. dh nk dpt 'org baru' lg ke? produktif! he3..

AnneRaini said...

pregnant tp kurus jer...jeles.

Puan Kutu said...

pregnant pun cantik bergaya..anak depa klu girl mesti lawa

Gee Lion said...

kenapa Queen dia tak turun2 takhta lagi ea?

Bunda a.k.a KN said...

Tetap cantek menawan...

Khai♥Rin : anies said...

lama lg ni nk nmpk baby bump ;-)

Yana Yani said...

mengandung lagi ye?
seriously cantik dia ni =)

Maria Firdz said...

Comel...

acik idah said...

Suka tengok kate senyum... :)

Mummydearie said...

Senyum cantik. Tak senyum cantik. Pregnant cantik. Tak pregnant pun cantik. Apa yang tak cantik tentang si Kate ni agaknya, KA?

sal ya said...

Humble mcm lady D. Itu yg org suka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...