Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 26, 2014

WW : Hilang Stress Sekejap !

Seronoknyer kalau masa2 stress
Dapat duduk di tepian kolam buatan depan rumah
Melihat air terjun jatuh sambil bagi makan ikan2 koi yang berenang bebas
Fuh...memang lega sekejap !!!


CREDIT INFO FROM HERE 

 ( Maaf, lately terlajak busy sangat2
Dengan keadaan kesihatan anak2 yang tak mengizinkan jugak..
Harap memahami yer ! )

35 comments:

Kakcik Nur said...

SubhanAllah...macam nak turut serta ikan tu berenang2....

Rai OurKizuna said...

bestnya kalau ada taman gini sebelah rumah..

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
selamat pagi

aryan azra said...

wah memang tenang jiwa tengok pemandangan yg macam ni..

Kakzakie said...

Pokok keladi yg daun warna-warni tu kalau di kampung macam biasa aje KA tapi lihat di sini mereka jadikan deco jadi menarik pulak...

Kayu Manis said...

tgok air tu pun dh nikamt yg tak dpt di nafikan lgi..

Khai♥Rin : anies said...

kalu sy nk berumah tangga kt situ ;-)

sud@is said...

Cantiknya tempat ni , lega mata dan minda kat mana ni KA....

eima said...

sama la ... mmg besh kan ...

Acik Erna said...

cantiknya KA..terima kasih kongsikan disini

Nieyl said...

Singgah pagi......

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer!!

SYANI said...

Alhamdulillah.. hilang stress & segar mata tengok gambar2 ni. Siap simpan nak buat wallpaper desktop..hehehehe

❤Kamsiah❤ said...

saubhanallah...saya berangan kejap nak dok kat tempat mcm tu hehe

Mummydearie said...

Rasa macam nak terjun tiruk je dalam kolam ikan ni. Menenangkan jiwa betul!

Nur Inani said...

cantiknya view dia :)

LydSunshine said...

nyaman je kalau ada kolam gini kat umah.

eMMe said...

cam tak real pun yea KA.. hurm... cam dlm lukisan yg direka2..tapi tak mustahil kalo real view kan...

KA, moga Allah permudahkan kesembuhan dan berikan kesihatan buat KA sekeluarga..amiin...........

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

cantiknya.. klu petang2 duduk minum petg smbil bca buku nih memg syok...

Nastyna said...

sambil ada anak2 kecil yang cuba menangkap ikan2 koi tersebut dan lompat terjun berenagn bersama3 ikan tersebut. eh maaf terstress balik hehehe.

paridah said...

LANSKAP CANTIK SEMUANYA...

Najib Ariyan said...

memang cantik dan menenangkan... dan memang teringin nak ada taman secantik tu tempat melepak... taman yg cantik memerlukan maintenance yg tinggi jugak... penjagaan kena rapi betul tapi semua tu untuk diri kita sendiri

sal ya said...

Btl tu KA. Kalau rmh bsr ke corner lot sdp la. Rmh dgn tanah sekangkang kera pn x smp mmg x la.

P.A. said...

KA....bestnye tgk environment ni~tmbh2 ada ikan & air terjun...cantik sgt :)

P.A. said...

KA....bestnye tgk environment ni~tmbh2 ada ikan & air terjun...cantik sgt :)

Puan Kutu said...

mmg cantik.alangkah bahagianya klu dpt buat kolam ni kt rumah sendiri

MaMa Rey said...

KA best kn kalau ada mcm ni kat rumah..teringin nak ada jg tp ni kalao ada kat rumah..anak2 terjun sekali masuk tangkap ikan tu

adyna AB said...

Cantik nye kolam ni ;)

Mayang ABDUL RAZAK said...

aman dan damainya KA..

Cik Iman said...

budak landskap suka tengok nie ekekeke

Yana Yani said...

saya suka tengok benda gini
terasa aman aje =)

Siti Fatimah said...

nyamannya tengok ...maaf lama tak jengah

suri said...

cantik mahu duduk depan ni jer boleh heee...makan dekat sana juga hee..

Qaseh Vee said...

kalaulah ada taman camni , sejuk jiwa dan minda ...

Kira Sakura said...

memang jadi idaman jugak ni KA tapi halaman rumah kecik cenonet je wuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...