Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 05, 2014

WW : Splendid Residences With Stunning Swimming Pool Surrounded by Vegetation !

Berangan2 sekejap ! Memang jadi rumah idaman ler ...

CREDIT TO THIS BLOG ! - N3 AUTO PUBLISH

26 comments:

❤Kamsiah❤ said...

hanya mampu berangan ja tgk rumah2 cantik mcm tu..:)

idzwa kamaruddin said...

saya tak berangan nak rumah sebesar ini..cukup sekadar apartment 3 bilik dah kira bersyukur sgt kalau saya dpt...

serius tak pernah berangan duduk rumah besar..

Nurzakiah Hanum said...

good moning
singgah pagi
hari ini baru masuk keja
sory x sempat nk komen

paridah said...

cantiknya indah n nyaman...

paridah said...

cantiknya indah n nyaman...

Yan Ty said...

Cantik nak mampus , mungkin mimpi jadi realiti.

Kakzakie said...

Dpt menatap sebagai terapi mata pun jadilah KA. Di syurga kelak kita dapat lebih dari ini kan... amin...

lieyalatif said...

cantik gile kak!!

kalo betul dpt mcm ni lieya behenti keje n duk umahajek...ari2 sental dapur, sapu luar rumah...nak nampak bersih tiptop ajeee heheheeh

NM03 said...

hantek hangat2 taooo

Yana Yani said...

cantik betul rumah dia

Empayar Utama said...

Manalah tau angan-angan jadi realiti, kan, kan, kan...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantiknya. sejuk mata melihatnya.

CikLily Putih said...

cantiknya rumah..

eima said...

CANTIKNYE TP SY NI MAMPU KE NK MANAGE RUMAH TU SENTIASA KEMAS DAN CANTIK JE CAM TU ... HIHI rumah yg kecik ni pun asek bersepah je

Daddy Ziyyad said...

Mmg syiok betul la ber - BBQ kat luar di tepi swimming pool...hahaha

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh.. cantiknya.. sy pn duk berangan nak umah kayu yang ada ukiran.. tapi moden.. hehehe

Mummydearie said...

Bab berangan ni memanglah best, KA. Kalau impian jadi kenyataan lagilah best!

LYAfrina said...

semuanya cantik n mendamaikan..

Ira said...

Cantiknya!!!

Qaseh Vee said...

kena pasang ramai org gaji . nak upah seorg pun x mampu ... huhuhuuu

Gee Lion said...

dalam mimpi boleh lah..... kat luar, jangan harap. nak mijak pun belum tentu.. ^_^

setya said...

Wouwww..tempat tinggal idaman tuh.

aryan azra said...

hanya mampu berangan je saya ni..

hainom OKje said...

Bestnya kalau ada rumah cenggini ....

najah salwa said...

Cantiknyaaaaa.....mmg mampu berangan jela jawabnye huhu

Fiza Rahman said...

Bestnya kalau dapat rumah mcm nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...