Tabung Masa Depan ...

Wednesday, December 17, 2014

Idea Warna Turquoise Untuk Dapur Rumah Anda

Memanng cantik sangatlah color turquoise ni kan !

 CREDIT & INFO FR HERE, TQ  (auto publish n3 )

16 comments:

Aisy Nasiha said...

boleh jatuh cinta tengok dapur lawa macam ni. sayang nak masak nanti, takut jadi selerak...

AnneRaini said...

Hai kak KA..lama tak singgah sini... cantik warna ni..mmg rare org buat dapur warna ni.

Kakzakie said...

Luasnya dapurnya KA. Rumah kakak punya dapur kecik aje..

eMMe said...

kalo turqoise cam coklat kayu tu mmg ngam kak, pandai la dowangnye idea mmg thorbaeqqq... bila kite leh dpt dapo camni ek KA, heee..

Nani said...

terbaik...cantik sesgt, bila ler nak dpt dapur secantik gambar2 tu..

suka suka said...

Memang sweet...

Nafisa81 said...

Weih...lawa sesangat nih...

Qaseh Vee said...

mmg cantik2 belaka ...

Belog Santai said...

Cantik semuanya KA..Tapi kita suka gambar yang last sekali...simple & sweet..

Acik Erna said...

cantiknya KA..suka pun tak tercapai dek tangan acik nak buat ni

aswadz said...

cantik. salah satu favourite colour ni.

suri said...

cantik dna kemas..kena rajin bersihkan sebab pakai warna terang

sal ya said...

rsnya sy lg suka hijau pucuk pisang tu. tak pun merah hitam dan putih skt.

nurbijen said...

saya pun tengah berangan warna kitchen cabinet apa yg sesuai utk dapur nanti... hihihi, padahal lambat lagi nak balik tu... berangan jer dulu...

Fiza Rahman said...

Bestnya klo dapat daput macam nih.

Mummydearie said...

Sweetnya warna! Sejuk je mata memandang. Kalau dapur macam ni punya sweet color, memang hari-hari KA saya ni dok kat dapur. Tak mahu dah makan di luar!

Iyalah! Anggap betul ajelah kata-kata saya tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...