Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 25, 2015

Bila Tengah Giler Dengan Bunga Purple Shower !

Ingat tak N3 KA tentang Purple Shower 
Progress Pokok Bunga ini sekarang mabeles giler
Adiklah yang setiap pagi sebelum pergi school
Akan singgah tengok dan kata "Cantik Bunga Ummi !"
Nanti bila senang2 KA update gambarnyer yer
Alih2 pagi ni OTW ke tempat kerja
Nampaklah kat satu laman rumah ni
Tanam pokok purple shower yang color purple tu
Bersebelahan dengan bunga yang sama tapi bunganya color PINK !
What ! Ada juga ye color Pink ..
Jadi gigihlah KA duk minta Cik Google tolong bagitau
Dan nak inilah dier - Keluarga MEXICAN PETUNIA ni...
Purple shower ni ada beberapa jenis warna rupanyer
Purple - Purple Shower, Purple kebiruan - BlueBell , 
Putih - Snow White  Dan Juga Pink - Chi Chi.. OMG ! OMG !
Dah x sabar dah ni, balik nanti kena ceritalah dengan Adik
" Pokok ni ada juga bunga warna pinklah Adik !"
Mesti Adik suka punya sebab Adik kan peminat pink....


Weh, kalau macam ni, sah2lah  nak kena pergi cari dan tanam jugak 
lepas ni ler ! Mesti !!!!!!!!!!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Purple memang cantik KA :)

❤Kamsiah❤ said...

warna warni yg memikat..

eima said...

tak minat bunga .... tp rasa segar je klu rumah kita dan mata kita selalu tgk bunga

aizamia3 said...

Suka tengok pokok bunga tapi tak minat nak menanamnya..

Ira said...

cantik.. seronok tgk bunga cantik2.. kalau kembang, lagi semangat nk menanam kan.. good luck KA..

Mummydearie said...

Memang cantiklah bunga ni. Saya pun teruja. Teruja tengok ajelah. Nak suruh saya tanam, elok-elok bunga tu hidup subur di laman orang, layu pulak di laman saya nanti. Hahaha!

Fiza Rahman said...

Cantiknya kaler purple tu.

aryan azra said...

cantik..abru perasan dekat rumah mentua saya pun ada bunga ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...