Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 25, 2015

WW : The Duchess Of Cambridge Just Weeks Before Her Due Date

Kate Middleton @ Brookhill Children's CentreWoolwich, London (18/03/2015 )

Bab2 berhigh heel tu yang KA seriau sikit, lagi2 bila tengah preggie
Tapi persamaan KA & KM bila preggie baby bump ala2 buncit kecik jer ! He He He

( AUTO PUBLISH N3 )

17 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ye lah KA tak nampak sangat perutnya membesar, kalau CH tu dua kali ganda perut Kate tu ehe :)

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Mayang ABDUL RAZAK said...

dah nak bersalin pn tapi masih langsing aje

shaliza said...

gambar fisrt tu macam tak ngandung jer...maintain dengan kasut tinggi:-)

Farah Waheda Wahid said...

kecik jer perut dia kan?

aizamia3 said...

Mesti nak tidur malam dia sakit kaki kan.. huhuhu..

paridah said...

DH DEKAT DUE DATE PUN MSH AKTIF DGN TUGASNYA YA..

Rai OurKizuna said...

keciknya perut dia.. perut saya pun besar lagi masa nak dekat due date.. haha

Ira said...

cantik la Kate ni..
x nampak pun perut dia.. comel..

Aku Penghibur said...

mukanya cantikkan

Jom Vote blog acik bagi msmw

Mak Wardah said...

salam KA. cantik, cergas masa preggy. tu yg best

ANIM said...

sebab buncit kecil tu kot dia berani pakai high heel...
aduiii..seriau..

eima said...

comey je duchess tembam cam tu kan ... klu cengkung sikit

ietams said...

kecik je perut Kate ye..
cergas dan aktif je dia bergerak eh..
yg pastinya tetap cantik tau KAte ni


Meh Jemput jenguk ietams yerr






Mummydearie said...

Saya pun seriau tengok KM ni pakai high heel. Yalah, perutnya tak nampak besar pun. Kalau saya dulu perut memang besar tapi baby lahir kecil jerk :)

Fiza Rahman said...

Pregnant ker tak tetap maintain cantik.

aryan azra said...

tak nampak pun perutnya tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...