Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 09, 2015

I LUV U MUMMYDEARIE !

( Pagi2 masuk Office sebelum sessi sibuk bermula, KA wat N3 Cinta ni dulu... )

Boleh tak kalau KA nak jerit dan lompat ala2 Kyra Lydia dan cakap I Luv U Mummy !
Hik Hik Hik
Terkejut pulak bila tengok sikit punyer banyak komen semalam 
Walau  KA memang x punya banyak masa tuk BW sekarang ni, that's I'm very2 sorry
Tak leh nak buat apa dah, busy !
Lagi terkejut bila ada komen2 yang datang berjemaah ramai2 sekali tu daripada
kawan KA yang baik hati n so lovely ni...


Mummy kepada 2 anak bujang yang salah satu KA nak booking wat menantu nanti
Sapa lagi, kalau bukan untuk Adik yang banyak cakap macam bertih jagung tu
Kalau Adik reject...,hrmmmm Angah pun boleh khen Adik
Bak kata Adik, tak salah kalau kahwin dengan lelaki yang jauh muda dari kita Ummi...
OOppsssss... !
Neway TQSM ,  datang dengan 17 comment sekali tu...
Tu baru komen, kalau ginilah gayanyer, sah2 dulang hantaran berlori2 nanti 
Sapa yang untung, Ummi KA jugaklah nanti hehehe
Terima kasih sudi datang membaca lagi di blog KA ni
OK, KA promote ajelah blog BLOG MUMMYDEARIE NI SEKALI LAGI & BERKALI2
Serius Uols semua kena terjah dan memang x rugi !
Again....I LUV U MUMMYDEARIE !
TERJAH YER ... BLOGGER YANG SANGAT2 FRENLY NI...
KA bagi bunga & pantun sekali yer...MD
Credit Photo
Bebunga mekar sedari pagi, 
Secerah mentari yang menyinari
Tapi percayalah dalam banyak2 bunga ini , 
MD lah bunga paling segar & mekar mewangi dihati !!!
TQ MD...

16 comments:

paridah said...

SALAM PAGI MMG RAJIN MUMMY DEARIE NI MENGOMEN..BESTKAN...KAK NI PUN JARANG BW KECUALI MEMBLS KUNJUNGN R SINGGAH BLOGLIST YG TERSENARAI.

Mummydearie said...

Hah, laju je datang bila ternampak kat sidebar blog sendiri *_* Maklumlah sawan glamor ni ngikut jiran sebelah. Opsss! Dapat dah satu dosa mengumpat!

Eh, ya ke KA semalam sampai 27 komen? Rasanya masa baca tu takdalah banyak mana sebab KA pun menyepi jerk sekarang ni. Lama dah nak singgah sini tapi asal nak buka jerk, tetiba busy. Asal busy jerk, tetiba teringat kat KA. Nampak sangat alasan menipu nihkan *_*

Kita dah kenal lama di alam maya ni. Haruslah bila lama tak nampak merindu juga (tetiba nak nyanyi lagu Mewangi, apa motif pun tak pasti!) KA pun antara rakan blogger terawal yang sudi terima saya sebagai kawan. Mestilah tak boleh lupa.

Hahaha.... kalau ada hati nak berbesan, janganlah minta berlori-lori duit hantaran KA. Lepas kahwinkan dua anak lelaki, duduk bawah jambatanlah saya lakibini. Yang itu nak 14 juta, yang ini nak satu lori hantaran, I is rasa nak pitam dah ni! Tak leh ke suruh Adik je beri hantaran kat anak lelaki saya? Huhuhu...macam confirm jer nih.

Eh, alamak! Ini 'rumah' orang bukan rumah saya *_* Dah boleh buat satu entri pendek dah komen ni!

Kesuma Angsana said...

hahaha MD, sorry typo error nak cepatlah tu 17 comment tq, betulkn yer .. neway KA ttp luv u ! hehehe

Kesuma Angsana said...
This comment has been removed by the author.
mama maman aka yana said...

KITA PUN BUSY.. NAK BW MMG BERMASALAH.. HUHUHU

hainom OKje said...

Ni pun datang dr blog MD ni....barulah okje teringat sahabat lama yg tidak dijengah....Bukan tak ingat, bukan tak sudi tapi masa nak bw sekarang ni agak terhad....bukan bizi tapi entahlah KA....penyakit M mengatasi kot hihi

Fiza Rahman said...

MD memang selalu serang kotang komen orang ☺

eima said...

WAHHHH ... BYK TU ..SEMUA ENTRY NI YG DIE BACA TU

Gee Lion said...

Ini kira kena bom la ni ye? Nasib baik tak meletop blog KA ni.. hehe.. ^_^

Qaseh Vee said...

saya pun kena boom dgn MD hari ni . cuma x perasan berapa byk ...

Mak Wardah said...

entry KA jaranglah akk missed bc. hahaha

Puan Kutu said...

amboi nak besan ngan MD jugak ye..kena bagitau Afia soh tarik diri la camni KA.hahaha..

MyStory Pic said...

sama la kita.... nak menghupdate blog pun takder masa

Tihara said...

saya baru nak beramas mesra dengan MD ni, kenal dari blog kak okje..
:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

aryan azra said...

wah bagus ye mummydearie ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...