Tabung Masa Depan ...

Wednesday, April 29, 2015

WW : Antara Bunga2 Yang Ganjil Kat Dunia !


Memang "very strange looking " ler ! Kena pulak dengan nama masing2 tu...

Happy Alien Flower


The Swaddled Babies Orchid

Monkey Orchid

Flying Duck Orchid

Hooker’s Lips Flower

Dancing Lady Orchid

Laughing Bumblebee Orchid

Naked Man Orchid

Black Bat Flower

White Egret Orchid


14 comments:

paridah said...

MMG GANJIL BENTUK BUNGA2 NI ..UNIK TAPI CANTIK.

Gee Lion said...

Yg Laughing tu memang kelakar.. yo o o je comel dia.. hak3.. Monkey Orchid? Looks like Bat to me.. ^_^

petrasis1 said...

sy suka! :-D especially mak sy,, & Orkid Perempuan Menari mak sy penah tanam waktu sy kecik2 dulu..

-kecik2 dulu sy tak percaya mak sy cakap nama pokok orkid tu "perempuan menari"- huhu..

kucen master said...

kalu ikutkan banyak lagi bentuk bunga pelik2.segala bentuk organ kita, ada bunga yg mcm tu

http://kucenmaster.blogspot.com/

MyStory Pic said...

kalau diperhatikan betul2 memang bentuk bunga ni memang sesuai ngan namanya

nOe suhaimi said...

bunga2 orkid je yg nampak pelik semuanya...

Ira said...

subhanallah.. cantik..
comel la yg Laughing Bumblebee Orchid

aTieYusof Family said...

memang unik lah bunga2 ni sis...:)

Eye_nee said...

Cantik2nya....unik2 semuanya..kuasa ALLAH S.W.T...

lama tidak kemari kawan..melupakn kamu tidak akan sekali..masa mengekang dan menghipit ruang santai...mood menulis semakin hari semakin merajuk membawa diri...

Harap kamu sihat2 sahaja...adik juga semoga semakin hari semakin cerdik...

aswadz said...

pelik tp cantik.

Tihara said...

mashaAllah
cantiknya KA
mostly spesies orkid kan :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nini said...

Wahhhhhhcantiknyaaaaa orkidddd

aryan azra said...

pelik tapi sangat cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...