Tabung Masa Depan ...

Tuesday, October 27, 2015

HELLO Entry KA ke 2000

Ramai sangat yang minta KA update blog ni walaupun hanya sesekali
Rindu nak membaca N3 baru KA saban hari
Aduhai kalau diikutkan KA memang nak update hari2
Tapi apakan daya diri, payah nyer nak cari masa2 free..
Apalagi nak terjah blog kawan2 blogger yang dirindui
Rasa tak adil kalau tak balas kunjungan kawan2 blogger yang singgah ke sini
Itu lah antara sebab kenapa KA biarkan blog sunyi sepi
Dan untuk ke sekian kali
Just nak say hello pada semua kawan2 blogger yang tetap melekat di hati
Macam biasa curi2 masa nak update blog sendiri ni
Dari terus senyap sunyi
Bak ADELE ni yang sekian lama menyepi 
Tup2 keluar dengan lagu yang best & terbaik ni
HELLO... jom layan sekali 
She's one of my favourite singer & most of her song KA tau he3
Dalam N3 KA yang ke 2000 ini....

Adele Laurie Blue Adkins atau lebih dikenali sebagai Adele merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu berketurunan Inggeris yang memiliki suara kontralto
Beliau telah dilahirkan pada 5 Mei 1988 diTottenhamLondonMore Here
Hello, it's me, I was wondering
If after all these years you'd like to meet to go over everything
They say that time's supposed to heal, yeah
But I ain't done much healing
Hello, can you hear me?
I'm in California dreaming about who we used to be
When we were younger and free
I've forgotten how it felt before the world fell at our feet
There's such a difference between us
And a million miles
Hello from the other side
I must've called a thousand times
To tell you I'm sorry, for everything that I've done
But when I call you never seem to be home
Hello from the outside
At least I can say that I've tried
To tell you I'm sorry, for breaking your heart
But it don't matter, it clearly doesn't tear you apart anymore
Hello, how are you?
It's so typical of me to talk about myself, I'm sorry
I hope that you're well
Did you ever make it out of that town where nothing ever happened?
It's no secret
That the both of us are running out of time
So hello from the other side
I must've called a thousand times
To tell you I'm sorry, for everything that I've done
But when I call you never seem to be home
Hello from the outside
At least I can say that I've tried
To tell you I'm sorry, for breaking your heart
But it don't matter, it clearly doesn't tear you apart anymore
Ooh, anymore
Ooh, anymore
Ooh, anymore
Anymore...
Hello from the other side
I must've called a thousand times
To tell you I'm sorry, for everything that I've done
But when I call you never seem to be home
Hello from the outside
At least I can say that I've tried
To tell you I'm sorry, for breaking your heart
But it don't matter, it clearly doesn't tear you apart anymore

CREDIT LYRIC TO  ( N3 AUTO PUBLISH )

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi :)

nohas said...

tahniah..semoga terus menulis..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah akak. Ini entri ke 2000 yea.

Jobdirumah Buat Duit said...

Insyallah nanti dapat balik semangat nak update blog.

OhPanduan said...

Jika lama-lama tak update jadi kering idea sikit. Insyallah nanti akan ok balik.

Kakzakie said...

Kakak dok menghayati lirik lagu pepagi ni KA:)

paridah said...

SEDAR XSEDAR DH N3 YG KE 200 BANYAK TU..TAHNIAH! MOGA TERUS BLOGGING.

idzwa kamaruddin said...

hello!~

Fiza Rahman said...

HELLO kak. Bila nak aktif blogging balik ni ☺

eima said...

hai kak ... cam ne ngan adik ?? makin cerdik kah die tu ... rindu adik jugak selain KA

Ira said...

Tahniah KA.. da 2000 entry, hebatnya..
Semoga terus menulis..

❤Kamsiah❤ said...

rindu kat KA..:)

Mummydearie said...

Kalau ada masa terluang tu, updatelah blog KA. Entri pendek pun takpa. Sekurang-kurang kami taulah keadaan KA. Kalau diam menyepi aje, tertanya-tanya juga dalam hati kotnyalah dah tak mahu berblog lagi *_*

aryan azra said...

teruskan menulis kA, seronok baca cerita adik dan celotehnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...