Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 18, 2015

Apa Kaitan Dengan Adik ?

Antara Draft Lukisan Adik


Antara Contengan Warna By Adik



Gift Dari My Office Mate Untuk Adik


Dan KA pun dapat juga tempiasnya, Tq !


Rabu... like usual, kena kurang word kan !!!!

( AUTO PUBLISH N3 )

22 comments:

Kayu Manis said...

Lama tk dgr cerita adik
Mmg berbakat
Tahniah
Melukis juga bleh jadi kaya tau...

idzwa kamaruddin said...

rabu saya membebel! kekekeke...

Ahlam Miera Shafie said...

da makin cantik lukisan adik.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

double thumbs up!!!

eima said...

berbakatnya dik .....

Farah Waheda Wahid said...

apa yang anak lakukan yang dilihat oleh mata ibu, terkesan dan terbawa-bawa sehingga mempengaruhi pilihan si ibu...he he he...

Kakzakie said...

Ada punya bakat tersendiri
Kakak bila masuk sini pun tengok background semua hasil tangan adik - sangat kreatif jika dibandingkan dgn usianya.

Siti Rohaida Yusof said...

banyaknya gift..

Rizziela said...

kemas ajer dia mewarna..good

paridah said...

pandai adik melukis...dpt hadiah pula adik n KA...tahniah.

Eye_nee said...

Adik mmg berjiwa seni...cantik sgt draf lukisan dia...

eita said...

pandai nyer adik melukis..
paling best dapat hadiah kan..hehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik lukisan adik. Pandai..

OhPanduan said...

Macam-macam gambar yang adik lukis. cantik

Jobdirumah Buat Duit said...

Ada bakat adik nak jadi orang seni.

Kira Sakura said...

adik ni memang sangatttttt kreatif!!!!

Puan Kutu said...

berbakat adik ni..xabtik lukisannya..pandai mewarna dan asun kaler juga..dh la bijak..selalu murah rezeki..Alhamdulillah

hainom OKje said...

Serba serbi minatlah adik ni ....bagus adik!
Rezeki jangan sesekali di tolakkan KA hihi

aryan azra said...

adik sangat kreatif dan berbakat

Mizz Aiza said...

Cantik lukisan adik..

Alhamdulillah, tahniah KA dan adik dapat hadiah..

Mummydearie said...

Makin cantik dan kemas hasil kerja Adik. Memang ada kelebihannya di sini. Untunglah KA ya, dapat juga tempiasnya ^_^

Fiza Rahman said...

Cantik adik melukis dan mewarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...