Tabung Masa Depan ...

Wednesday, May 25, 2016

From Penang With Love Untuk Adik !

Salam Semua....
Semalam one of my colleague hulur dua plastik
Satu buat KA, satu buat Adik
Bila bukak je plasktik tu, KA rasa nak menjerit2
Suka sangat sebab KA dapat Jeruk Pak Ali yang memang my feveret
All the way from Penang with love 
Dan Adik pulak dapat yang kat bawah ni...
Ole2 terbaik buat Adik....

Suka sangatlah Adik
Satu, sebab dapat buku2 nota yang klasik macam ni
Dua,sebab dapat key chain lagi  buat menambah koleksi Adik
Murah rezeki kepada yang memberi
Dan memang murah selalu rezeki Adik
Hilang sikit stress Adik yang tengah menghabiskan sisa2 ujian pertengahan tahun 
Di Sekolah Pagi & petang sekarang ni..
Tapi biasalah Adik, bila dah dapat buku2 nota yang cantik2 ni
Mesti laju je dier kata nanti macam ni
" Sayanglah Adik nak guna buku2 ni... !"

Apapun.... 
Thank you so much friend, yang mengerti minat dan hobi Adik !

With Luv,
KESUMA ANGSANA

( Aduhai, Masa Utk Berblog Sgat2 Terhad  ! )

14 comments:

Maria Firdz said...

Salam KA.. Lama tak singgah sini...

Mrs Velentine said...

rezeki kak..wah MV suka hadiah untuk adik tue

Atie Yusof said...

cute nya hadiah tu KA.. alhamdulillah,murah rezeki adik & yg memberi tu..:)

Kakcik Nur said...

Siapa pun mesti suka bila dapat hadiah, kan? :)

Kayu Manis said...

Alhamdulillah rezeki adik,jeruk knor pun sukaaaa jugaaa

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedap jeruk Pak Ali tu. Untung adik dapat buku, nanti guna yea. Jangan simpan, lain kali dapat lagi.

nuyui a.k.a miss YUI said...

sronoklah dia ya..hehe

aryan azra said...

cantik hadiah2 tu, memang nampak klasik, murah rezeki adik dan moga murah juga rezeki buat yang memberi

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah..

cantik nyer keychain tuh !

Acik Erna said...

Alhamdulillah suka sangat adik dapt hadiah nanti tu kan KA

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...rezeki ☺☺

che mid said...

Alhamdulillah.. tentu adik suka sangat dapat tambah koleksi ..

Mummydearie said...

Tahniah, KA. Tahniah juga buat Adik. Murah rezeki anak beranak berdua ni.

Bunda_nora said...

Tahniah Adik...Salam Ramadhan buat KA sekeluarga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...