Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 19, 2016

Adik, Key Chains Dan Strawberries !

Kalau cerita tentang busy, KA hari2 busy
Kalau tak busy pun kena buat2 busy He3
Jadi tak leh nak buat panjang2 punya N3
Tepek ajelah gambar yang satu ini...


Jauh datangnya rezeki buat Adik ni
From Cameron Highland With Love lagi
Ini balance buat Adik lepas sama rata dah dibahagi 
Dengan Along & Angah agar2 sama2 dapat merasai 

Adik memang suka dan over happy
Sebabnya.. dahlah dapat makan strawberry bercicah coklat lagi
Ala2 ikut citarasa macam Dato Siti
Dapat lagi key chain cantik untuk tambah koleksi !

Thank you so much pada yang memberi
Untuk My Lovely sister, moga Allah swt terus murahkan rezeki
So, Lain kali bolehlah hulur2 lagi ..
 He3 !!!! 

"  Allah S.W.T memandang mulia perbuatan bersedekah dan memberikan hadiah 
sebahagian daripada rezeki yang telah dikurniakan oleh Allah S.W.T.
 Hukum bersedekah dan memberikan hadiah adalah sunat.
Rasulullah S.A.W menggalakkan kita memberi hadiah sebagaimana sabdanya
 yang bermaksud 
 Daripada Abu Hurairah r.a, katanya Rasulullah S.A.W bersabda: 
Saling memberikan hadiah di antara kamu nescaya kamu akan berkasih sayang  "

8 comments:

Mrs Velentine said...

alhamdulillah kak..wah happy lah adik kan..kalau mv pun happy tau dapat mcm ni

paridah said...

bestnya adik dpt hadiah keychain n straawberi dari ch...sedap tu masam2 manis

idzwa kamaruddin said...

Rezeki adik :)

Atie Yusof said...

wahhh rezeki buat adik... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik. Mesti adik suka kan hadiah tu.

ietams said...

alahaiii sedapnyaaa dpt hadiah strawberry

Mummydearie said...

Adik dan keychain, berpisah tiada ^_^

hainom OKje said...

Rezeki jangan di tolak ye CH. Moga org yg memberi mendapat ganjaran yg besar jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...