Tabung Masa Depan ...

ISTIMEWA BULAN INI

Rahsia kelahiran di bulan  APRIL mengikut kajian Dato’ Dr Fazilah Kamsah.  Mungkin kajian ini boleh menjadi panduan untuk memahami pasangan anda atau mengenali diri anda sendiri.

Berikut adalah antara rahsia bulan kelahiran  APRIL  : 

ADIK LAHIR BULAN APRIL, JOM KITA TENGOK MANA YANG KENA &  BETUL KE TIDAK YER KAPTEN ADIK !!
# sgt aktif dan dinamik 
# cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal 
# sgt menarik dan pandai manjakan diri 
# punya daya mental yg sangat kuat
# suka diberi perhatian
# sgt diplomatik (pandai memujuk ).berkawan dan pandai menyelesaikan masalah org 
# sgt berani dan tiada perasaan takut 
# suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah 
# emosi cepat terusik 
# try control the emotion 
# kecenderungan bersifat dendam  
# agresif, kelam kabut utk membuat keputusan
# kuat daya ingatan
# gerak hati yg sangat kuat
# pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan org lain
# berpenyakit disekitar kepala dan dada
# sgt cemburu dan terlalu cemburu

Tak lah betul 100% tapi ade ler juga yang kena sikit2 batang hidung sendiri kan hehehe
Moga perkongsian ini boleh dijadikan panduan tetapi bukan untuk berserah nasib begitu sahaja kerana semuanya perlu niat, usaha bersungguh, doa dan tawakal.
Apapun looking forward tuk birthday ke 9 Adik , 18 April ni !!!!

2 comments:

rohani osman said...

saya suka baca blog anda...menarik.

Kesuma Angsana said...

Rohani : Tq sebab suka.. pls letak link so saya boleh singgah jgk balik ! n teruskan follow saya ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...